Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Ásványékszerek

GEMezis ásványékszerek természetes ásványból


Nagy odafigyeléssel megmunkált ásványdarabok, alaposan átválogatott ásványszemcsék és szép mintázatú ásványgyöngyök, valamint különleges borostyán darabok és fosszíliák szerelékelésével készülnek a GEMezis ásványékszerei.

Az ásványékszerek varázsát minden esetben (a csiszolt ásvány befoglalásától függetlenül) az elkészítésükhöz használt ásványok (drágakövek) szépsége biztosítja. Ha a nyers ásvány egyszínűnek is tűnik, a megmunkálás után az eredeti színétől eltérő árnyalatokat tükrözhet.

A GEMezis webáruházban szereplő, eladó ásványékszerek többségéhez a gyakoribb ásványok közül válogatunk alapanyagot és az ásvány színe és mintázata által mutatott látvány alapján döntünk egy-egy mintadarab felhasználása mellett. A cél minden esetben ugyanaz: egy természetes ásványból esztétikus ásványékszer készüljön.

A kézműves termékeink között elsősorban ásvány karkötők, nyakláncból, fülbevalóból és karkötőből álló ásványékszer szettek, külön ásvány nyakláncok, valamint fülbevalók szerepelnek, de egyedi termékként a teljes egészében ásványból készült gyűrűk is megtalálhatók.

Az ásványékszerek méretei a termékleírásokban szerepelnek. Kérjük, vásárlás előtt minden esetben olvassa el a megadott adatokat, hogy ne utólag derüljön ki a méretből adódó hiba.

Szűrő