Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Szettek

Ásványékszer termékek: ásványékszer szettek természetes ásványból a GEMezis ásvány webáruházban.Ásványszemcsékből és -gyöngyökből készített fülbevaló, nyaklánc és karkötő összeállítású kézműves ásványékszer szettek a webáruházunk kínálatában. A csapatunk kézműves tagjainak saját készítése, válogatott alapanyagokból, stílusosra és dekoratívra tervezve. Valódi ásványok, nikkelmentes szerelékek és bőr felhasználásával készültek.

Természetes ásványok felhasználásával készült eredeti és egyedi ásványékszer összeállítások, amiket minőségileg megfelelő forrásból származó alapanyagokból készítettünk. Az önmagukban is mutatós ásványékszerek szettbe csoportosítása a felhasznált ásványok színének, szerkezetének, fényének és alakjának történt, úgy, hogy végeredményként mutatós kézműves termékek jöjjenek létre. Ezek a szettek semmi esetre sem a hétköznapi viselethez ajánlott ékszerek, viszont ideális kiegészítői az alkalmi öltözeteknek, vagy egy szép nyári ruhának.

Az ásványékszer szett termékeink megalkotásakor a legfőbb szempont a valóban különleges, más készítők által nem alkalmazott megoldások és a hagyományostól merőben eltérő összhatás volt.
Szűrő
1
1