Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Medál

Ásványékszer termékek: medálok természetes ásványból a GEMezis ásvány webáruházban.Nyers és megmunkált ásvány darabokból vagy szeletekből készített medálok az ásványékszerek népszerű típusai közé tartoznak. A GEMezis.hu ásvány webáruház oldalain profi kézművesek által készített, válogatott alapanyagokból finomra csiszolt ásványmedálok kapnak helyet.

Az itt szereplő ékszerek mindegyike természetes ásványok felhasználásával készült eredeti és egyedi darab, amibe minőségileg megfelelő forrásból származó, finomra munkált alapanyagok kerültek. Az ásvány színének, szerkezetének, fényének és alakjának figyelembevételével úgy válogatjuk ki ezeket a termékeket, hogy minden esetben egy elegáns, de a hétköznapi öltözékekkel is jól mutató, finom minőségű ásvány medált kapjunk.

A GEMezis webáruház ásványmedál termékei megjelenésükben és formájukban visszatükrözik az ásványok változatos tulajdonságait. A különleges alapanyagok, az egyedi feldolgozási technikák és a népszerű csiszolási módok kombinációjából született kifinomult ékszerek pedig kiemeli az ásványok természetes szépségét. Tapasztalatink szerint a változatos és dekoratív medáljaink saját használatra vagy ajándékként is remek választásnak bizonyulnak.
Szűrő
1
1