Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Fülbevaló

Ásványékszer termékek: fülbevaló természetes ásványból a GEMezis ásvány webáruházban.Ásványszemcsékből és -gyöngyökből készített fülbevaló ékszerek is szerepelnek a kínálatunkban. A GEMezis csapat tagjainak saját készítése, válogatott alapanyagokból és antiallergén szerelékekből összeállítva.

Természetes ásványok felhasználásával készült eredeti és egyedi ásvány ékszer, amibe minőségileg megfelelő forrásból származó alapanyagokat építettünk. Az ásvány fülbevaló összeállítása előtt átválogattuk a felhasználandó szemeket és a szerelékeléskor az ásványok színének, szerkezetének, fényének és alakjának figyelembevételével úgy kombináltuk őket, hogy végeredményként a hétköznapi öltözékekkel jól mutató, finom minőségű divatos ásvány fülbevalót kapjunk.

Egyedi, stílusos és különleges kézműves ásvány fülbevalóinkból kedves ajándék is lehet egy-egy közelálló személy számára. Az ásványékszerek garantált különlegességét az biztosítja, hogy minden természetes ásványból készült termék egyedi mintázattal rendelkezik, ami lehetetlenné teszi két egyforma darab előfordulását.

A GEMezis ásvány webáruház fülbevaló ékszer termékei mellett az Ásványékszer szettek között is találni ásvány fülbevalókat, ezért javaslom, hogy választás előtt azokat a termékeinket is tekintsék meg.
Szűrő
1
1