Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Dísztárgyak

Természetes ásványokból készült dísztárgyak a GEMezis ásvány webáruház kínálatában.A leggyakoribb természetes ásványok nem csak az ásványékszer készítés során kapnak szerepet, hanem az ásványokból készült dísztárgyak alapanyagaként is felhasználhatók. Asztali tartozékok, lakásdíszek, a mindennapokban használt tárgyak díszítésére szolgáló ásvány berakások vagy foglalatok egyaránt készülhetnek ásványokból.

A GEMezis ásvány webáruház dísztárgyai között megtalálhatók a masszázs eszközök, a formált és csiszolt lakásdíszek és a dekorációs kiegészítők is. Ezek mindegyike alkalmas ajándéknak is - úgy az ásványrajongóknak mint az esztétikus, szép tárgyak kedvelőinek. Minden természetes ásványból készült termék - legyen az ékszer vagy dísztárgy - egyedi mintázattal rendelkezik, ami lehetetlenné teszi két egyforma darab előfordulását.

A webáruházba felkerülő ásvány dísztárgyak mindegyikét ellenőrizzük, nem töltünk fel olyan ásvány terméket, ami anyagában vagy minőségében csak egy kicsit is gyanús. (Különösen igaz ez a mindennapi életben használt ásvány tárgyak esetén.) Természetes ásványoknál a felületen vagy az ásvány belső részein előfordulhatnak repedések, ezeknek azonban a GEMezis termékeinél csak esztétikai jelentőségük lehet.

A természetes ásványok egyedi mintázata és gazdag színárnyalatai, dekoratív megjelenésükkel és varázslatos szépségükkel ősidők óta lenyűgözik az embert. Nálunk minden kőzetből, ásványból vagy kövületből készült dísztárgy (legyen az egy hétköznapi golyó vagy egy fantáziafigura), tekintetet vonzó beltéri dísszé válhat.
Szűrő
1
1