Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Karkötő

Ásványékszer termékek: karkötő természetes ásványból a GEMezis ásvány webáruházban.Ásványszemcsékből és -gyöngyökből készített karkötők az ásványékszerek legnépszerűbb típusai közé tartoznak. A GEMezis.hu kézműves tagjainak saját készítése, válogatott alapanyagokból, stílusos és dekoratív megjelenésűre összeállítva.

Természetes ásványok felhasználásával készült eredeti és egyedi ásvány ékszer, amibe minőségileg megfelelő forrásból származó alapanyagokat építettünk. Az ásvány karkötő összeállítása előtt átválogattuk a felhasználandó szemeket és a szerelékeléskor az ásványok színének, szerkezetének, fényének és alakjának figyelembevételével úgy kombináltuk őket, hogy végeredményként a hétköznapi öltözékekkel jól mutató, finom minőségű divatos ásvány karkötőt kapjunk.

A történelmi korokban az ásványt tartalmazó vagy tisztán abból készült karkötő nem csak testdísz volt, hanem hangsúlyozhatta az egyéniséget vagy a státuszt is a társadalomban. A tömegtermeléssel az ékszerviselés fő mozgatóereje a divat lett, de egy egyedi, stílusos és különleges kézműves ásvány karkötő még mindig komoly üzenetet hordozó ajándék a szívünkhöz közelálló személyek számára.

A GEMezis ásvány webáruház karkötő ékszer termékei mellett az Ásványékszer szettek között is találni ásvány karkötőket, ezért javaslom, hogy választás előtt azokat a termékeinket is tekintsék meg.
Szűrő
1
1