Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Gyűrű

Ásványékszer termékek: gyűrű természetes ásványból a GEMezis ásvány webáruházban.Ásványgyűrű, fémben vagy nemesfém nélkül (csupán a megmunkált ásvány rög felhasználásával) az egyedi ásványékszer termékek között. Tiszta ásványból készült ásványékszerek, a teljes természetesség jegyében. Alapos munkával, nagy odafigyeléssel vésett és csiszolt ásványdarabok gyűrű formában.

Természetes ásványok felhasználásával készült eredeti és egyedi ásvány ékszer, ami minőségileg megfelelő, igazolt forrásból származó alapanyagból lett az elképzelt ékszer igényeinek megfelelően formázva. A termékek között szerepel nemesfémbe foglalt ásvány gyűrű és natúr ásvány gyűrű is. Ez utóbbiak a magyarországi ásványékszer kínálatban igazi különlegességnek tekinthetők.

A fémfoglalás nélküli ásvány gyűrű különlegességét elsősorban annak köszönheti, hogy egyetlen, nagyobb méretű kristályból lett kivésve és fúrva, majd azt követően finomra csiszolva. Az így megmunkált ásványok színének, szerkezetének, fényének és alakjának figyelembevételével a hétköznapi öltözékekkel jól mutató, finom minőségű divatos ásvány gyűrű lett a végeredmény.

Ahogy a GEMezis ásvány webáruházban szereplő minden ásvány, kövület vagy borostyán mintadarabnál, úgy az ásványékszer termékeinknél is igaz, hogy a lelőhely ismert, a forrás ellenőrzött. Az ásvány gyűrűk a háttérinformációk ellenére a feltöltés előtt általunk is ellenőrizve lettek, a természetes eredetük megerősítést nyert.
Szűrő
1
1