Barion Pixel
+36 20 331 9185 / info@gemezis.hu

Nyaklánc

Ásványékszer termékek: nyakláncok természetes ásványból a GEMezis ásvány webáruházban.Nyers és megmunkált ásvány szeletekből, dobcsiszolt szemcsékből és csiszolt golyókból készített nyakláncok az ásványékszerek egyik legnépszerűbb típusai közé tartoznak. A GEMezis.hu ásvány webáruház oldalain természetes ásvány alapanyagok megmunkálásával, antiallergén szerelékekre helyezve kínáljuk egyedi ásvány ékszereinket.

A kínálatunkban szereplő ásvány nyakláncok nem hétköznapi konstrukciók. Az egyszerűbb ásványszemcsék vagy -golyók beépítésével készült nyakláncok mellett, a különleges mintákat tartalmazó ásványok, fosszíliák és mineraloid anyagok megmunkálása egyedi ékszeralapanyagokat biztosít, az elrendezésük és összeállításuk esztétikus és kreatív elveket követ. Ennek eredményeként nincs két egyforma ékszer a kínálatunkban. Amit alkotunk az szó szerint Egyedi Ásvány Ékszer igazi, természetes ásványokból, amik minőségileg megfelelő forrásból származó, finomra munkált alapanyagok. Az ásvány színének, zárványok adta mintázatának, fényének és alakjának figyelembevételével úgy válogatjuk ki ezeket a termékeket, hogy minden esetben egy elegáns, de a hétköznapi öltözékekkel is jól mutató, finom minőségű ásvány nyakláncot kapjunk.

A GEMezis webáruház nyaklánc termékei megjelenésükben és formájukban visszatükrözik az ásványok változatos tulajdonságait. A különleges alapanyagok, az egyedi feldolgozási technikák és a népszerű csiszolási módok kombinációjából született kifinomult ékszerek pedig kiemeli az ásványok természetes szépségét. Tapasztalatink szerint a változatos nyakláncaink és dekoratív medálokkal ellátott kézműves ékszereink saját használatra vagy ajándékként is remek választásnak bizonyulnak.
Szűrő